Commerciële woningmedia met oog voor detail

Kijkers tijdens bezichtigingen verrassen, toekomstige kopers een goed beeld geven van de koopargumenten van een woning. Met verkoopbevorderend beeldmateriaal is Roefo dé woningfotograaf voor makelaars in de Achterhoek. Ik leg elke ruimte aantrekkelijk vast. Zo echt mogelijk, waarbij mijn uitgangspunt is: ‘less is more’. Vanuit mijn ervaring weet ik het juiste perspectief te kiezen om elke ruimte tot zijn recht te laten komen. Met een uitstekend oog voor details, sfeer en compositie ben ik een meedenkend partner voor makelaars.

Wat ik kan bieden

Kopers oriënteren zich steeds meer online. Roefo biedt makelaars diverse diensten waarmee je potentiële kopers kunt aantrekken.

 • Woningfotografie
  Bij het verkopen van een huis is een goede presentatie erg belangrijk. Professionele woningfotografie zorgt ervoor dat de woning en het interieur er zo ruimtelijk mogelijk uitzien. Een goede samenwerking met de verkopende partij is hierbij van belang. Een schoon en opgeruimd huis dragen immers ook bij aan een ruimtelijk effect en een snelle verkoop. 
 • 360° Fotografie
  Met een virtuele rondleiding krijgen geïnteresseerde woningzoekenden een volledige impressie van de woning. Zij kunnen letterlijk rondkijken en zo elke ruimte ervaren.
 • Video
  Een video verlevendigt. De kijker krijgt hiermee een nog beter beeld van de woning en de sfeer. Bovendien zorgt een video voor een hogere ranking op Funda.
 • Dronebeelden
  Een woning gefotografeerd vanuit een ander perspectief? Een prachtig overzicht van de woning en omgeving? Dronebeelden maken dit mogelijk.
Partner voor makelaarskantoren in Achterhoek

Een herenhuis, authentieke boerderij, rijtjeswoning of moderne villa, Roefo vertaalt elke woning in nette, zakelijke en doelgerichte beelden. Ik denk als potentiële koper/huurder, zorg ervoor dat er geen storende elementen in beeld zijn en geef voorbereidende tips. De toegepaste technieken en nabewerking in combinatie met mijn ervaring, inzicht en werkwijze zorgt voor een hoge kwaliteit van fotografie. Hiermee is Roefo dé partner voor makelaarskantoren in de Achterhoek.

Meer weten? Ik kom graag kennismaken.

error: Content is protected !!