Fotografie die je communicatie versterkt

Bedrijfsfotografie

Professionele bedrijfsfotografie verbindt jouw organisatie en mensen met je (potentiële) klanten, partners en toekomstige medewerkers. Met een mix van portretfoto’s en detailfoto’s van jouw onderneming voor de website, social media of print ben je als bedrijf professioneel, authentiek, herkenbaarheid, benaderbaar en wek je vertrouwen. Roefo brengt jouw verhaal van de organisatie tot leven.

Bedrijfsidentiteit ondersteunen en versterken

Waar staat je bedrijf voor? Wat wil je bereiken met de fotografie? Wat zijn de waarden van jouw bedrijf? Vanuit de doelen van de organisatie bedenken we samen wat je in beeld wilt brengen en op welke manier. Roefo denkt met je mee in het proces, het brainstormen over het concept en met de gewenste uitstraling. Ik zorg ervoor dat de foto’s passen bij de identiteit en bedrijfscultuur van jouw bedrijf en bij wat je wilt communiceren.

Portretfotografie

Mensen doen zaken met mensen en medewerkers kiezen voor een werkgever waarin ze zichzelf herkennen. Een goede profielfoto voor social media, een representatief zakelijk portret voor een sterk employer brand? Het maakt je bedrijf authentiek, herkenbaar, benaderbaar en professioneel en draagt bij aan het werven van personeel. Roefo maakt foto’s waarin ieders kwaliteiten en persoonlijkheid zichtbaar is. Natuurlijke foto’s waarin je jezelf ziet zoals je bent.

Onderscheidend en authentiek

Laat zien wat jouw bedrijf in huis heeft met sprekende fotografie en bereik een onderscheidende, authentieke voorkeurspositie voor potentiële medewerkers en klanten!

Nieuwsgierig? Bekijk dan eens mijn portfolio.

error: Content is protected !!