Een unieke en sprankelende Bruidsreportage met prachtige ongedwongen en spontane foto’s. Dat is het resultaat van een bijzondere chemie tussen een zeer gepassioneerd, vriendelijk, enthousiast en spontaan fotografenduo (fotograaf Roeban Kuiper en assistente Gea Kuiper) en een heerlijk ontspannen bruidspaar. Dit heeft o.a. in 2010 geresulteerd tot een nominatie voor de Bruidsfoto Award. 

 
Die prettige en relaxte sfeer zie je terug in jullie unieke op maat gesneden Bruidsreportage en Fotoboek. Hierbij wordt extra veel aandacht besteed aan een persoonlijke rode draad en details. Alles wordt door ons net een tikkeltje anders vastgelegd, vormgegeven en samengesteld. Vakkundig, mooi, bijzonder. Uiteindelijk beschikken jullie over een voortreffelijk en uitgebalanceerd album van hoogwaardige materialen met fantastische foto’s. Tijdloos kijkplezier generaties lang. De unieke digitale opmaak zorgt ervoor dat jullie beelden nog mooier uitkomen dan ze al zijn. Daarbij is de prijs/kwaliteitsverhouding ook nog eens prima in balans. Voor diegenen die een iPhone of iPad hebben wordt het allemaal nog veel leuker! Via een speciale gratis APP heb je het album altijd en overal bij de hand. Deel je schitterende album ook met al je vrienden en familie! Deze service stellen wij alle Bruidsparen gratis ter beschikking.
Natuurlijk is het ook mogelijk om ons per uur te boeken of zonder album.
Twijfelen jullie om in plaats van een professional iemand anders te vragen om foto's te laten maken? Lees dan eerst even dit artikel.Wist je dat:
Gea Kuiper naast de vrouw en assistente van de fotograaf ook professioneel visagiste is? Kijk eens op de website van De Mooimakerij Visagie, vraag naar de speciale combinatie mogelijkheden en doe er gedurende jullie grote dag je voordeel mee!

 
Klik hier voor de website van VAKCOLOR, onze album leverancier.

Kijk snel in ons Portfolio onder Trouwen voor een foto impressie en Voorbeeld Albums. U kunt daarna via het Contact formulier een afspraak maken of prijsinformatie aanvragen.

GRAAG TOT ZIENS OP JULLIE GROTE DAG!