PORTRETTEN en GROEPSFOTO'S

Natuurlijk kennen we ze allemaal: de statieportretten van vroeger. Indien dit is wat je verwacht van een portretreportage dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. 
Onze portretten zijn eigentijds en ontspannen. We maken gebruik van moderne technieken en mogelijkheden. En die mogelijkheden zijn legio. Daarbij boek je al een (groeps) portretserie op locatie tot en met 8 personen vanaf € 75,-.


De fotoshoot vindt altijd op afspraak plaats en vanaf 1 maart 2019 op locatie. Heb je hierover zelf ideeën of speciale wensen? Bespreek deze dan gerust met ons. Vaak kan er in overleg meer dan je denkt.

Na de fotoreportage ontvang je binnen enkele dagen je persoonlijke V.I.P. Room sleutel. Hiermee krijg je toegang tot een speciaal voor jullie ingericht gedeelte van onze website. Hierin staan de door ons geselecteerde beelden die je gedurende twee weken op je gemak en wanneer het jezelf uitkomt kunt bekijken en bestellen. Wel zo handig toch?Je kunt onder andere kiezen voor (al dan niet opgeplakte) afdrukken op fotopapier, Xpozer, kwaliteits canvas, wood, aluminium, dibond en acryl. Zelfs het hippe ROND maakt deel uit van ons leveringsprogramma! Ook behoren lage en hoge resolutie digitale bestanden, portretalbums, foto achter een acrylblok en verschillende accordeonboekjes tot de mogelijkheden.

 


Profielfotoshoot

Een strakke onderscheidende foto voor bv Linkedin of je CV is een waardevolle aanvulling op je profiel. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom bepalen we eerst samen wat het doel van de beelden precies is zodat we gezamenlijk kunnen overleggen over de uitvoering. Vervolgens kun je optioneel door de visagiste van De Mooimakerij professioneel worden opgemaakt waarna de fotoshoot op locatie van start gaat. 

Neem rustig de tijd ons portfolio van beelden te bekijken van bijvoorbeeld een zwangerschap, kind(eren),- geliefden,- familie of profielfotoshoot. Neem daarna gerust contact met ons op voor een afspraak of prijsinformatie.