PORTRETTEN en GROEPSFOTO'S

Natuurlijk kennen we ze allemaal: de statieportretten van vroeger. Indien dit is wat je verwacht van een portretreportage dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. 
Onze portretten zijn eigentijds en ontspannen. We maken gebruik van moderne technieken en mogelijkheden. En die mogelijkheden zijn legio. Daarbij boek je al een (groeps) portretserie tot en met 8 personen inclusief variatie in poses vanaf € 49,-.


De fotoshoot vindt altijd op afspraak plaats in onze ruime sfeervolle studio aan het Raadhuisplein 1 te WEHL (voormalig gemeentehuis) of op locatie. Heb je zelf ideeën of speciale wensen? Bespreek deze dan eens met ons. Vaak kan er meer dan je denkt.

Na de fotoreportage ontvang je binnen enkele dagen je persoonlijke V.I.P. Room sleutel. Hiermee krijg je toegang tot een speciaal voor jullie ingericht gedeelte van onze website. Hierin staan de door ons geselecteerde beelden. Vanachter elke PC of tablet/smartphone kun je gedurende twee weken op je gemak en wanneer het jezelf uitkomt de foto's bekijken en bestellen. Wel zo handig toch?Je kunt onder andere kiezen voor (al dan niet opgeplakte) afdrukken op fotopapier, Xpozer, kwaliteits canvas, wood, aluminium, dibond en acryl. Zelfs het hippe ROND maakt deel uit van ons leveringsprogramma! Ook behoren lage en hoge resolutie digitale bestanden, portretalbums, foto achter een acrylblok en verschillende accordeonboekjes tot de mogelijkheden.

 
NEWBORN fotoshoots

Een NEWBORN fotoshoot is een unieke fotoserie waarin jullie kleine wondertje centraal staat. De shoots vinden bij voorkeur plaats in onze studio tussen de 5e en 14e dag na de geboorte. Jullie pasgeboren kindje is dan nog heel klein en puur, dagen om nooit meer te vergeten. Indien jullie liever in de thuisomgeving blijven dan kan dat ook. Dan komen we gewoon naar jullie toe.Tijdens de fotoshoot wordt rustig de tijd genomen. Als de kleine in slaap valt is dat juist een pré. Vaak zijn ze dan zover weg dat we ze in allerlei houdigen kunnen leggen zonder dat ze het überhaupt door hebben! Tussendoor voeden of verschonen? Geen punt, dat hoort er allemaal bij. Er wordt aan alles gedacht. Zo staat er voor de papa en mama kofie en thee klaar en zijn er allerhande newborn accesoires aanwezig. Uiteraard staan we open voor jullie eigen ideeën. Altijd zullen we ons uiterste best doen om binnen zo'n 2 uurtjes jullie kindje op een eigen, bijzondere en creatieve manier vast te leggen. 

We adviseren jullie om al tijdens de zwangerschap aan te geven dat je graag een Newborn shoot wilt gaan doen. Zo kunnen we hier op voorhand in onze agenda rekening mee proberen te houden.

TIP! Laat ook van je Bolle Buik een fotoreportage schieten om het verhaal compleet te maken! De mooiste tijd daarvoor is rond de 36 weken. Het kindje is dan nog niet ingedaald en de buik is in de regel het bolst. Wanneer je een Bolle Buiken shoot doet en daarna voor een New Born shoot bij ons terugkomt dan krijg je op het opnametarief van een New Born serie in onze studio ook nog eens 10% kortingAlle prijzen en overige info op aanvraag.

De BB&B shoot oftewel: Bolle Buik en Baby combishoot 

Wat houdt een Bolle Buik & Baby combishoot precies in?

Nou, eigenlijk is het precies wat er staat! We maken eerst een staande of liggende foto van je waarop de Bolle Buik natuurlijk prominent aanwezig is en als het kindje geboren is maken we precies dezelfde foto met de kleine spruit op je buik. In de nabewerking combineren en spiegelen we deze twee door middel van beeldbewerking en that’s it. De achtergrond is altijd donker.

 

Beautyshoot (solo ook zakelijk populair)

Je wilt eens iets totaal anders? Informeer dan naar onze Beautyshoot. Je wordt dan eerst door de visagiste van De Mooimakerij bij ons in de studio professioneel opgemaakt waarna de uitgebreide fotoshoot van start gaat. Tip: geef een Beautyshoot kado of kom samen met je vriendinnen!

Ga eens naar ons portfolio om een selectie van beelden te bekijken van bijvoorbeeld een zwangerschap, newborn,- baby,- kind(eren),- geliefden,- familie of beautyshoot. Neem daarna gerust contact met ons op voor een afspraak of prijsinformatie.

 We zien jullie graag in onze sfeervolle studio!